Siemenet

Promix-siemenet ovat korkealaatuisia. Ne hankitaan pitkäaikaisilta ja luotettavilta toimittajilta, joilla on modernit käsittelylaitteet ja erittäin korkea lopputuotteen puhtaustaso.

Koko toimitusketju viljelyksiltä varastoomme on myös tarkoin valvottu. Pystymme huomioimaan eri tuotteiden kuljetusvaatimukset ja -lämpötilat, jotka osaltaan vaikuttavat lopputuotteen laatuun.

Siemenistä on tullut trendikästä terveysruokaa, joka kuuluu jo salaattipöytien perustarjontaan. Siemenet ovat erinomaisia ja tiiviitä ravintoaineiden lähteitä, oikeita terveyspommeja.

Jo pienessä määrässä siemeniä on runsaasti hivenaineita kuituja, proteiinia ja terveellistä rasvaa. Elimistö ei pysty muodostamaan välttämättömia rasvahappoja (omega-3 ja omega-6) vaan ne on saatava ravinnosta, esimerkiksi siemeistä ja kasviöljyistä.

Siementen käytön lisääminen ruokavaliossa on helppoa lisäämällä niitä vaikka salaatteihin tai jogurtin ja myslin joukkoon. Täysin kasviperäisinä tuotteina ne ovat ekologinen vaihtoehto niin kasvissyöjille kuin sekaravinnon nauttijalle.

Tuotteet