Tuotetiedot

Yleistä Promix-tuotteista

Promix-merkin alta löytyy laaja kuivatuotevalikoima; riisit, siemenet, tärkkelykset, liemijauheet, jälkiruoka-ainekset sekä kastikkeet.

Promix-tuotteissa on kattavasti ja järjestelmällisesti otettu huomioon erilaiset erityisruokavaliotarpeet, jotka ammattikeittiössä kohdataan päivittäin. Tuotteita kehitettäessä on haluttu helpottaa suurkeittiön arkea, jossa hyvin moninaisten asiakastoiveiden täyttäminen on tärkeätä mutta kustannusten pitää silti pysyä tiukasti kurissa.

Promix-tuotteet on myös kehitetty terveyttä ajatellen. Ohjeen mukaan valmistetussa ruokatuotteessa on 10—40 % tavanomaista vähemmän suolaa. Keitoissa ja kastikkeissa on käytetty niukasti kovetettuja kasvirasvoja — jopa 10—25 % tavanomaista vähemmän. Sokeriakin on vähennetty 10—20 %. Aromivahventeita ei ole käytetty lainkaan — sijaan on lisätty aitoa makua!

Promix-tuotteet antavat oivalliset mahdollisuudet kustannussäästöihin. Tuotteet ovat hinnoiltaan hyvin kilpailukykyisiä, ja  niiden avulla helpompi erityisruokavalioiden hallinta antaa oleellisia lisäsäästöjä. Ammattikeittiön tehokkuus paranee, koska ruokatuotteiden valmistus on entistä vaivattomampaa.

Promix-tuotteet on suunniteltu tämän päivän suurkeittiöön, joten esim. Cook & Chill- ja lämpösäilytysominaisuuksiin on kiinnitetty erityistä huomiota.

Promix-tuotteet on kehitetty ympäristövastuu kirkkaana mielessä. Tuotteita ei ole ylipakattu, ja vähä pakkausmateriaalijäte on kierrätettävää. Promix-tuotteet valmistetaan Suomessa: lyhyet kuljetusmatkat käyttäjille vähentävät päästöjä ja turhaa energiankulutusta. Tämän lisäksi Prominent Food käyttää vain ympäristövastuun kantavia tavarantoimittajia.