Voipapu-pastapaistos

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

Resepti on laskettu yhtä GN 1/1-65 vuokaa kohti, isommat määrät kannattaa tehdä sekoittavassa padassa.

0,100 kg Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys
0,080 kg Promix Kasvisliemijauhe
0,004 kg Capsi Timjami
0,004 kg Capsi Oregano
0,003 kg Capsi Pro Chilijauhe Primario
0,004 kg Capsi Kurkuma
0,010 kg Capsi Valkosipulirouhe
1,700 l Vesi (kylmänä)
1,300 l Ruokakerma 15 %
1,000 kg Voipapu, keitetty/pakaste tai säilyke tai Papu Mix, säilyke
1,200 kg Pomodoro Rosso Kasvissekoitus, pakaste (Apetit) (tomaatti, porkkana, sipuli, paprika, valkosipuli)
0,700 kg Täysjyväpenne Pasta tai Tumma Kierremakaroni (Torino)

Valmistusohje sekoittavassa padassa tehtynä:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon liemijauhe ja mausteet (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan ruokakerma ja puolet vedestä.
Sekoita voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla liemen joukkoon. Jatka sekoittamista niin kauan kunnes liemi sakeutuu ja lisää loput vedestä.
Sekoita joukkoon kohmeiset voipavut (tai valutettu voipapu) ja pomodoro rosso.
Lisää pasta pataan.
Annostele massa vuokiin.
Säilytä +2- +4 asteessa.
Kypsennä uunin kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 40-50 minuuttia.