Tomaatti-jauhlihapastavuoka

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

Resepti on laskettu yhtä GN 1/1-65 vuokaa kohti, isommat määrät kannattaa tehdä sekoittavassa padassa.

0,080 kg Capsi Kylmäsakeutuva Perunatärkkelys
0,080 kg Promix Lihaliemijauhe
0,004 kg Capsi Oregano
0,003 kg Capsi Timjami
0,015 kg Capsi Valkosipulirouhe
0,003 kg Capsi Mustapippuri rouhittu
0,003 kg Capsi Pro Chilijauhe Primario
0,002 kg Capsi Kaneli jauhettu
0,008 kg Suola
1,800 l Vesi (kylmänä)
1,000 kg Tomaattikastike, säilyke, (kylmänä)
0,080 kg Tomaattisose, säilyke
0,100 kg Aurinkokuivattu tomaattikuutio, säilyke
0,040 l Punaviinietikka
0,030 kg Tumma siirappi
0,700 kg Täysjyväpenne Pasta tai Tumma Kierremakaroni (Torino)
1,000 kg Naudan jauheliha, kypsä 0, kuiduton (Atria )
0,600 kg Porkkanaviipale, pakaste (Apetit)
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste

Valmistusohje sekoittavassa padassa tehtynä:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon liemijauhe ja mausteet (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan tomaattisose, kuivattu tomaatti, etikka, tomaattikastike, siirappi ja puolet vedestä.
Sekoita voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla liemen joukkoon. Jatka sekoittamista niin kauan kunnes liemi sakeutuu ja lisää loput vedestä.
Lisää erissä jauheliha, kohmeinen porkkana ja sipuli.
Lisää pasta pataan.
Annostele massa vuokiin.
Säilytä +2- +4 asteessa.
Kypsennä uunin kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 40-50 minuuttia.