Ruusunmarjapikari
Annosten määrä:
20 annostaAnnoskoko:
100 g
0,700
kg
Ruusunmarjasosetta
1,000
l
AB-piimä
0,190
kg
Sokeria
0,010
kg
Vaniljasokeria
0,050
kg
Promix Kylmäsakautuvaa tärkkelystä
0,200
l
Vispikermaa
Sekoita sulatettu Ruusunmarjasose piimän joukkoon. Jätä pienimäärä soseesta (esim. 150 g) koristeluun.
Sekoita sokeri, vaniljasokeri ja Promix Kylmäsakeutuva tärkkelys hyvin keskenään. Lisää seos vispilöiden ruusunmarjapiimän joukkoon.
Tarkista maku, jos haluat kirpeyttä, lisää hiukan sitruunamehua.Vaahdota kerma, lisää joukkoon kevyesti sekoittaen. Koristele sokeroidulla Ruusunmarjasoseella.
Resepti by: http://www.apetitammattilaiset.fi