Ruusunmarja-auringonkukansiemenrahka
Annosten määrä:
annostaAnnoskoko:
0
0,060 kg Capsi Kylmäsakeutuva Perunatärkkelys
0,350 kg Sokeri
0,020 kg Capsi Vaniljasokeri
0,100 kg Promix Auringonkukansiemen
2,000 kg Maitorahka, laktoositon
2,000 l Kevytmaito, laktoositon
0,800 kg Ruusunmarjasose, säilyke kylmänä (Bonne)
Valmistusohje:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon sokerit ja auringonkukansiemen (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan rahka ja maito.
Vatkaa voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla rahka-maidon joukkoon.
Lisää ruusunmarjasose ja jatka sekoittamista niin kauan kunnes rahka sakeutuu.
Anna rahkan sakeutua ja maustua vähintään neljä tuntia tai yön yli.
Säilytä +2 – +4 asteessa.
Sekoita ruusunmarjarahka kiiltäväksi ennen tarjoilua.