Puolukka-kardemummarahka

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

0,060 kg Capsi Kylmäsakeutuva Perunatärkkelys
0,300 kg Sokeri
0,020 kg Capsi Vaniljasokeri
0,001 kg Capsi Kardemumma rouhittu
2,000 kg Maitorahka, laktoositon
2,000 l Kevytmaitojuoma, laktoositon
1,000 kg Puolukkasose, säilyke kylmänä (Bonne)

Valmistusohje:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon sokeri ja mausteet (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan rahka ja maito. Vatkaa voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla rahka-maidon joukkoon.
Lisää puolukkasose ja jatka sekoittamista niin kauan kunnes rahka sakeutuu.
Anna rahkan sakeutua ja maustua vähintään neljä tuntia tai yön yli.
Säilytä +2 – +4 asteessa.
Sekoita rahka kiiltäväksi ennen tarjoilua.