Peruna-pasta-pinaattivuoka & savukinkkua

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

Resepti on laskettu yhtä GN 1/1-65 vuokaa kohti, isommat määrät kannattaa tehdä sekoittavassa padassa.

0,060 kg Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys
0,070 kg Promix Lihaliemijauhe
0,003 kg Capsi Mustapippuri rouhittu
0,010 kg Capsi Valkosipulirouhe
0,002 kg Capsi Timjami
1,500 l Vesi (kylmänä)
1,000 l Ruokakerma 15 %
1,500 kg Palaperuna, kypsä tai Perunakuutio, kypsä 20 mm (Jepo)
0,500 kg Täysjyväpenne Pasta tai Tumma Kierremakaroni (Torino)
0,600 kg Kinkkusuikale (Atria)
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste
0,300 kg Pinaatti, hakattu, pakaste
0,070 kg Parmesanjuusto- tai pastajuustoraaste

Valmistusohje sekoittavassa padassa tehtynä:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon liemijauhe ja mausteet (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan ruokakerma ja puolet vedestä. Sekoita voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla liemen joukkoon. Jatka sekoittamista niin kauan kunnes liemi sakeutuu ja lisää loput vedestä. Sekoita joukkoon erissä peruna, pasta, savukinkku, sulatetut sipulikuutio ja pinaatti.
Annostele massa vuokiin ja ripottele pinnalle juustoraaste. Säilytä +2 – +4 asteessa.
Kypsennä uunin kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 40-50 minuuttia.