Peruna-bataatti-kebabvuoka

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

Resepti on laskettu yhtä GN 1/1-65 vuokaa kohti, isommat määrät kannattaa tehdä sekoittavassa padassa.

0,040 kg Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys
0,070 kg Promix Lihaliemijauhe
0,015 kg Capsi Paprikajauhe
0,003 kg Capsi Pro Juustokumina jauhettu
0,002 kg Capsi Mustapippuri rouhittu
1,000 l Vesi (kylmänä)
1,000 kg Tomaattimurska, säilyke kylmänä
0,080 kg Tomaattisose
2,500 kg Kypsä Palaperuna tai kuutioperuna 20 mm (Jepo)
1,000 kg Bataattikuutio, pakaste 18-22 mm
0,400 kg Purjoviipale, pakaste
0,700 kg Murea Nauta Kebab (Atria)

 

Valmistusohje sekoittavassa padassa tehtynä:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon liemijauhe ja mausteet (huoneenlämpöiset). Annostele pataan puolet vedestä, tomaattimurska ja tomaattisose.
Sekoita voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla liemen joukkoon.
Jatka sekoittamista niin kauan kunnes liemi sakeutuu ja lisää loput vedestä.
Sekoita joukkoon erissä peruna, kohmeinen bataatti, purjo ja kebablastu.
Annostele massa voideltuihin vuokiin. Säilytä +2 – +4 asteessa.
Kypsennä uunin kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 40-50 minuuttia.