Kana-porkkana-persikkapata

Vaihda annosmäärää

annosta

Annosten määrä:
annosta
Annoskoko:
0

Resepti on laskettu yhtä GN 1/1-65 vuokaa kohti, isommat määrät kannattaa tehdä sekoittavassa padassa.

0,100 kg Capsi Kylmäsakeutuva perunatärkkelys
0,080 kg Promix Kanaliemijauhe
0,006 kg Capsi Curry
0,004 kg Capsi Oregano
0,003 kg Capsi Rakuuna
0,003 kg Capsi Mustapippuri rouhittu
1,500 l Vesi (kylmänä)
0,600 kg Persikkasose, kylmänä (Bonne)
0,500 l Ruokakerma 15 %
1,200 kg Kanan paistisuikale miedosti suolattu, kypsä (Atria)
0,800 kg Pariisinporkkana, pakaste
0,400 kg Sipulikuutio, pakaste

 

Valmistusohje sekoittavassa padassa tehtynä:
Sekoita kylmätärkkelyksen joukkoon liemijauhe ja mausteet (huoneenlämpöiset).
Annostele pataan puolet vedestä, persikkasose ja ruokakerma.
Sekoita voimakkaasti kuiva-ainekset ripottelemalla liemen joukkoon. Jatka sekoittamista niin kauan kunnes liemi sakeutuu ja lisää loput vedestä.
Sekoita joukkoon erissä kana, kohmeinen porkkana ja sipuli.
Annostele massa voideltuihin vuokiin. Säilytä +2 – +4 asteessa.
Kypsennä kannen alla uunin kuumennustoiminnolla tai yhdistelmäpaistolla 150 asteessa (50 % höyry) noin 50 minuuttia.