Promixin Lumihiutale-tärkkelys kestää kylmää ja kuumaa

lumihiutale_10Promixin Lumihiutale-tärkkelys on muunnettua vahamaissitärkkelystä, joka on omiaan cook & chill -valmistustapaan. Tärkkelyksellä valmistettu ruokatuote kestää niin kuumennuksen, lämpösäilytyksen, pakastuksen kuin uudelleen lämmityksen. Edullisella Lumihiutale-tärkkelyksellä on helppo korvata tärkkelys käytössäsi olevista resepteistä. ”Olemme käyttäneet Lumihiutale-tärkkelystä useiden erilaisten ruokien valmistukseen, ja se on toiminut hyvin”, sanoo ruokapalveluohjaaja Hajnalka Kiss-Herttua Rovaniemen kaupungin Ruoka- ja puhtauspalvelusta.

Toimiva, kohtuuhintainen Lumihiutale-tärkkelys sopii mm. keittojen, kastikkeiden, muhennosten ja maitopohjaisten jälkiruokien valmistukseen, niin kuntien ruokapalveluissa kuin lounasravintoloissakin. Tärkkelyksen avulla valmistettu ruokatuote kestää erittäin hyvin sekä kuumennuksen ja lämpösäilytyksen, että kylmäsäilytyksen ja pakastuksen – ilman että se kuorettuu tai harmaantuu. Keitot ja kastikkeet voi myös huoletta kuumentaa uudelleen kylmäsäilytyksen jälkeen maun tai rakenteen kärsimättä.

”Käytössä oleviin sähköisiin resepteihin ja reseptiohjelmiin voi usein vaihtaa Lumihiutale-tärkkelyksen, ilman että reseptiikkaa tai annostelua tarvitsee muuttaa”, huomauttaa Hajnalka Kiss-Herttua .

Muunnetusta vahamaissitärkkelyksestä valmistettu Lumihiutale-tärkkelys on gluteeniton, laktoositon ja maidoton. Tärkkelys myydään 2 kilon pakkauksissa. Vielä enemmän säästöä syntyy, kun hankit tuotteen 10 kilon pakkauksessa. Pakkauksissa on huomioitu myös ympäristö – pakkaus on helppo hävittää, ja pakkausmateriaalia on käytetty mahdollisimman vähän.

Tuotetiedot:  Promix Lumihiutale 10 kg, muunnettu tärkkelys

Reseptit: Syksyinen puolukkakerroskiisseli