Kurpitsansiemen toscakakku
Annosten määrä:
20 annostaAnnoskoko:
100 g
0,300
kg
kananmunia
0,350
kg
sokeria
0,410
kg
vehnäjauhoja
0,013
kg
leivinjauhetta
0,125
l
maitoa
0,300
kg
voita tai margariinia
0,180
kg
voita tai margariinia
0,300
kg
Promix Kurpitsansiemeniä
0,250
kg
sokeria
0,010
kg
vaniljasokeria
0,125
l
maitoa
0,025
kg
vehnäjauhoja
Sulata rasva. Vatkaa kananmunat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos, maito ja sulatettu voi kevyesti sekoittaen kananmunavaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Kiertoilmapaista 150 asteessa noin 20 minuuttia.
Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Kiehauta seos samalla sekoittaen.
Ota kakkupohja uunista, kun se on lähes kypsä ja pinta vaalean ruskea. Kaada kuorrute tasaisesti pinnalle ja jatka kypsennystä kiertoilmapaistaen 175 asteessa n. 10 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut kauniin värin.