Kurpitsansiemen toscakakku

Vaihda annosmäärää

annosta
g

Annosten määrä:
20 annosta
Annoskoko:
100 g

0,300 kg
kananmunia
0,350 kg
sokeria
0,410 kg
vehnäjauhoja
0,013 kg
leivinjauhetta
0,125 l
maitoa
0,300 kg
voita tai margariinia
KUORRUTUS:
0,180 kg
voita tai margariinia
0,300 kg
Promix Kurpitsansiemeniä
0,250 kg
sokeria
0,010 kg
vaniljasokeria
0,125 l
maitoa
0,025 kg
vehnäjauhoja

Sulata rasva. Vatkaa kananmunat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää seos, maito ja sulatettu voi kevyesti sekoittaen kananmunavaahdon joukkoon. Sekoita taikina tasaiseksi. Kaada leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Kiertoilmapaista 150 asteessa noin 20 minuuttia.

Mittaa kaikki kuorrutuksen aineet kattilaan. Kiehauta seos samalla sekoittaen.

Ota kakkupohja uunista, kun se on lähes kypsä ja pinta vaalean ruskea. Kaada kuorrute tasaisesti pinnalle ja jatka kypsennystä kiertoilmapaistaen 175 asteessa n. 10 minuuttia, kunnes kuorrute on saanut kauniin värin.