Parhaat kiisselit Promix Hedelmä- ja marjatärkkelyksellä

Promixin Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelys on helppokäyttöistä ja edullista. Se kestää erinomaisesti happamien marjojen, hedelmien ja hedelmämehujen käytön. ”Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelys on erittäin hyvin toimiva tuote, olemme olleet siihen tyytyväisiä”, kertoo Mänttä-Vilppulan ruokapalveluvastaavan Riitta Mertala.

Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelys on gluteeniton, laktoositon ja maidoton tärkkelys, joka kestää hyvin happamat mehut, marjat ja hedelmät. Tuotteen hinta-laatusuhde on erinomainen: kiisseli kestää niin keittämisen, lämpö- kuin kylmäsäilytyksen. Ruuan voi myös tarvittaessa lämmittää uudelleen. Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelys on valmistettu muunnetusta perunatärkkelyksestä.

”Tärkkelyksen avulla valmistettu kiisseli tai mehukeitto ei kuoretu tai harmaannu. Sen voi hyvin pakastaakin”, Riitta Mertala toteaa.

Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelystä myydään 2 kilon pakkauksissa. Prominent Foodin periaatteiden mukaan pakkausmateriaalia on käytetty mahdollisimman vähän, ja pakkaus on helppo hävittää.

Tutustu tuotteeseen